Team

Monique Reitsema : Fysiotherapeut/Kinderfysiotherapeut

Monique Reitsema

Monique@fysiorijssen.nl

Fysiotherapeut/Kinderfysiotherapeut

In 1982 ben ik afgestudeerd aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Ik ben sinds 1984 werkzaam in het Centrum voor Fysiotherapie te Rijssen. Geleidelijk aan ben ik mij vanuit de reguliere fysiotherapeut gaan specialiseren in de Kinderfysiotherapie omdat dit mij toen en nog steeds heel erg boeit, en dat doe ik ook al ruim 20 jaar als geregistreerd Kinderfysiotherapeut.
Ter verdieping van de Kinderfysiotherapie heb ik in 2010 de masteropleiding Kinderfysiotherapie (Master Specialized Physical Therapy) gedaan, waarvoor ik een onderzoek heb gedaan naar spierkracht bij hypermobiele kinderen van 4 – 14 jaar. De afronding hiervan met een onderzoek bij 30 kinderen heeft mij veel informatie gegeven over deze specifieke groep kinderen. In onze oefenruimte probeer ik altijd zoveel mogelijk gevarieerd te oefenen. Ik behandel kinderen van 0-18 jaar.
Natuurlijk heeft de reguliere fysiotherapie ook nog steeds mijn aandacht en behandel ik in onze praktijk  ook mensen met allerlei  klachten  die voorkomen in de fysiotherapie praktijk.

Algemeen fysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut (Master)

Cool 2B fit (programma voor kinderen met overgewicht)

Eileen Groenland : Fysiotherapeut/kinderfysiotherapeut

Eileen Groenland

Eileen@fysiorijssen.nl

Fysiotherapeut/kinderfysiotherapeut

Mijn naam is Eileen Groenland en ik ben sinds september 2020 werkzaam bij Centrum voor Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie te Rijssen. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2017 als kinderfysiotherapeut. Sinds juni 2020 mag ik mijzelf ook kinderbekkenfysiotherapeut noemen. Ik zorg er samen met mijn collega Monique voor dat de kinderen zo ontspannen mogelijk met veel plezier en zelfvertrouwen zich bewegen en ontwikkelen. Ik ervaar het als een mooie uitdaging om de meest effectieve behandeling voor een kind te kunnen geven welke aansluit bij de belevingswereld.

Naast de kinderfysiotherapie behandel ik ook cliënten volgens de reguliere fysiotherapie. De diverse hulpvragen vind ik interessant. Naast mijn werk als kinderfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut houd ik van hardlopen, wandelen en fietsen.

Linda Bresser : Fysiotherapeut/Handtherapeut

Linda Bresser

Linda@fysiorijssen.nl

Fysiotherapeut/Handtherapeut

In 1992 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie.
Sinds 1994 werk ik met veel plezier in deze praktijk en heb mij gespecialiseerd in Handtherapie.  Ik behandel diverse hand- en polsklachten en werk nauw samen met verschillende specialisten in de regio.

Ook de reguliere Fysiotherapie waaronder het vakgebied reuma en etalagebenen (claudicatio intermittens) zijn bij mij in goede handen.

Algemeen fysiotherapeut

Handtherapeut

Claudicationet therapeut

Rosanne Grotenhuis : fysiotherapeutisch assistent

Rosanne Grotenhuis

info@fysiorijssen.nl

fysiotherapeutisch assistent