Team

Monique Reitsema : Fysiotherapeut/Kinderfysiotherapeut

Monique Reitsema

Monique@fysiorijssen.nl

Fysiotherapeut/Kinderfysiotherapeut

In 1982 ben ik afgestudeerd aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Ik ben sinds 1984 werkzaam in het Centrum voor Fysiotherapie te Rijssen. Geleidelijk aan ben ik mij vanuit de reguliere fysiotherapeut gaan specialiseren in de Kinderfysiotherapie omdat dit mij toen en nog steeds heel erg boeit, en dat doe ik ook al ruim 20 jaar als geregistreerd Kinderfysiotherapeut.
Ter verdieping van de Kinderfysiotherapie heb ik in 2010 de masteropleiding Kinderfysiotherapie (Master Specialized Physical Therapy) gedaan, waarvoor ik een onderzoek heb gedaan naar spierkracht bij hypermobiele kinderen van 4 – 14 jaar. De afronding hiervan met een onderzoek bij 30 kinderen heeft mij veel informatie gegeven over deze specifieke groep kinderen. In onze oefenruimte probeer ik altijd zoveel mogelijk gevarieerd te oefenen. Ik behandel kinderen van 0-18 jaar.
Natuurlijk heeft de reguliere fysiotherapie ook nog steeds mijn aandacht en behandel ik in onze praktijk  ook mensen met allerlei  klachten  die voorkomen in de fysiotherapie praktijk.

Algemeen fysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut (Master)

Cool 2B fit (programma voor kinderen met overgewicht)

Linda Bresser : Fysiotherapeut/Handtherapeut

Linda Bresser

Linda@fysiorijssen.nl

Fysiotherapeut/Handtherapeut

In 1992 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie.
Sinds 1994 werk ik met veel plezier in deze praktijk en heb mij gespecialiseerd in Handtherapie.  Ik behandel diverse hand- en polsklachten en werk nauw samen met verschillende specialisten in de regio.

Ook de reguliere Fysiotherapie waaronder het vakgebied reuma en etalagebenen (claudicatio intermittens) zijn bij mij in goede handen.

Algemeen fysiotherapeut

Handtherapeut

Claudicationet therapeut

Silke Groot Rouwen : Fysiotherapeut/Kinderfysiotherapeut io

Silke Groot Rouwen

info@fysiorijssen.nl

Fysiotherapeut/Kinderfysiotherapeut io

In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan hogeschool Saxion Enschede. Sinds juli ben ik werkzaam bij het Centrum voor Fysiotherapie in Rijssen. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor neurorevalidatie gevolgd aan de HAN in Nijmegen. Daarbij heb ik me jarenlang ingezet bij de Halliwick guppies in Hengelo (watertherapie voor kinderen met beperkingen). Hier is mijn interesse voor de kinderfysiotherapie ontstaan. Begin september ben ik daarom begonnen met de master kinderfysiotherapie in Breda. Maar natuurlijk blijft algemene fysiotherapie ook mijn aandacht houden.

Algemeen fysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut io

Rosanne Grotenhuis : fysiotherapeutisch assistent

Rosanne Grotenhuis

info@fysiorijssen.nl

fysiotherapeutisch assistent